menu-mob.png

Master Data Management zorgt voor verbinding in het verzamelen, verrijken, besturen en gebruiken van master data in organisaties. Stibo Systems heeft tientallen jaren ervaring en kan iedere klant helpen bij het identificeren van zijn specifieke MDM behoeften en mogelijkheden.

We werken samen met toonaangevende consulting organisaties die Business Process Improvement en support bij Verandermanagement aanbieden. Zo werken we samen om Master Data Management een beslissend concurrentievoordeel op te laten leveren. Het Professional Services team van Stibo Systems is er dedicated voor succesvolle STEP implementaties.

Professional-7.png

MDM ROADMAP ADVIES

Om te concurreren is het in iedere markt noodzakelijk om data effectief te beheren. Een succesvolle MDM strategie voegt snel waarde toe door consistente, toenemende functionaliteit die zorgt voor extra operationele mogelijkheden.Professional-1.png

IMPLEMENTATIE DIENSTEN

Wij hebben wereldwijd honderden toonaangevende organisaties uit een groot aantal sectoren geholpen om data governance en data kwaliteit om te zetten in een sterk concurrentievoordeel.


Bij ieder STEP implementatie traject werken teamleden van Professional Services nauw samen met onze Delivery partners, zodat er real-time professionele ondersteuning is.

Professional-2.png

OPTIMALISATIE ANALYSE

Voor veel van de grootste wereldleiders is het STEP MDM platform de basis van hun data ecosysteem. Het blijft zich ontwikkelen, met technologie, functionaliteit en toepassingen die steeds meer mogelijk maken. Een optimalisatie analyse laat klanten zien hoe zij meer uit STEP kunnen halen met de nieuwste functionaliteit.

Professional-3.png

QUALITY DELIVERY SERVICES

STEP software is een krachtige tool die een groot aantal verschillende problemen oplost en mogelijkheden voor data management schept. De Quality Delivery Services teams van Stibo Systems maken het klanten en business partners mogelijk om maximaal toegevoegde waarde te leveren met STEP.

Professional-4.png

APPLICATION SUPPORT

Iedere STEP MDM implementatie biedt business mogelijkheden specifiek voor uw organisatie. Uw organisatie eisen en behoeften zullen echter continu veranderen. De Application Support teams van Stibo Systems ondersteunen u in de langetermijn groei en helpen u met het management van uw STEP MDM oplossing.

Professional-5.png

STEP MDM TRAINING

Stibo Systems biedt een degelijk trainingsprogramma via de Stibo Academie. Omdat er altijd situaties zijn waarbij gerichte training nodig is, is ook training op maat een optie.

advance_gray.png
best_gray.png
ferguson_gray.png
delta_gray.png
siemens_gray.png
napa_gray.png
rossmann_gray.png
Kellogg_gray.png
manutan_gray.png
sodimac_gray.png