menu-mob.png

Informatie over uw resellers en leveranciers bevindt zich waarschijnlijk in diverse systemen, zoals CRM, ERP en spreadsheets, en in diverse afdelingen. Volledig inzicht voor optimale samenwerking in de supply chain is hierdoor een uitdaging.

Een geavanceerd Master Data Management platform als STEP kan ten behoeve van afdelingen en systemen als ERP, waarvoor kwalitatief hoogwaardige informatie vereist is, een centraal zicht bieden op individuele leveranciers.

Laten we eens kijken wat u kunt bereiken met ons framework: combineren, versnellen, verrijken, verbeteren.

download_picture.png Ontvang het factsheet STEP voor Supplier Master Data Management (In het Engels)

Reconcile.png

OVEREENSTEMMEN

Combineer leverancier data en creëer een Golden Record voor iedere leverancier waar u zaken mee doet. Biedt een centraal overzicht voor alle gebruikte kanalen en klant contactpunten in uw organisatie.

Accelerate.png

VERSNELLEN

Breng eenvoudig een hierarchie aan in uw leverancierbestand. Evalueer moeder of dochter relaties met andere leveranciers waarmee u bestaande of potentiële contracten heeft, via een hierarchie management tool.


Enrich.png

VERRIJKEN

Verbeter de leverancier Golden Record met essentiële data van derde partijen, zoals Dun & Bradstreet of brancheverenigingen die niet in uw bron systemen voorkomen.

improve.png

VERBETEREN

Dwing data invoer af volgens een standaard format dat overeenkomt met uw interne bedrijfsstandaarden. Deugdelijkheid, volledigheid en format van data kan worden getoetst en verplicht.

MANAGE LEVERANCIERDATA DOOR U TE BASEREN OP DE FEITEN

Vind meer informatie voor de selectie van de juiste oplossing in de factsheet "Een betere supply chain start met betere samenwerking"

advance_gray.png
best_gray.png
ferguson_gray.png
delta_gray.png
siemens_gray.png
napa_gray.png
rossmann_gray.png
Kellogg_gray.png
manutan_gray.png
sodimac_gray.png