menu-mob.png

Het werken met kloppende, up-to-date locatie informatie over uw bedrijf kan een uitdaging zijn, omdat data vaak verspreid is over meerdere systemen in verschillende formaten.

Het handmatig bijhouden van deze data is moeilijk en biedt u niet het voordeel van de combinatie met andere informatie over uw organisatie. Slechte locatie data kan de effectiviteit van uw business negatief beïnvloeden en u een onnodig risico bezorgen.

STEP biedt een Locatie MDM oplossing die werkt als een centrale hub voor al uw locatie en vestigingsdata, geïntegreerd met enterprise systemen ten behoeve van data governance en site lifecycle management.

download_picture.png Ontvang het factsheet STEP voor Location Master Data Management (In het Engels)

standardize.png

Standaardiseren

Zet al uw enterprise locatie data in een consistent formaat met de krachtige onboarding en data kwaliteit tools van STEP.

reference.png

Linken

Link gecentraliseerde locatie data met andere domeinen zoals producten en klantdata om voorheen verborgen verbanden te kunnen zien. Stel uw site managers in staat om meer business waarde te genereren door het linken van relevante documenten en assets en hier master records van te maken.


analyze.png

Analyseren

Ontwikkel locatiegebaseerd businessinzicht op basis van de combinatie van uw locatie data met andere domeinen. Dankzij een duidelijker overall beeld neemt u strategische beslissingen.

advance_gray.png
best_gray.png
ferguson_gray.png
delta_gray.png
siemens_gray.png
napa_gray.png
rossmann_gray.png
Kellogg_gray.png
manutan_gray.png
sodimac_gray.png