menu-mob.png

Uw personeel is uw belangrijkste asset. Informatie over uw medewerkers bevindt zich vaak op meerdere plekken in uw organisatie. Voor kernprocessen zoals payroll, financiële planning, IT toegang & security en workforce management, is correcte en volledige informatie vereist – wat dus vaak een uitdaging is.

Een eenduidig Master Data Management platform als STEP combineert technologie, processen en diensten die nodig zijn om zicht op uw medewerker te krijgen. Op een nauwkeurige, tijdige, complete en eenvoudige manier, over afdelingen en IT toepassingen heen.

Laten we eens kijken wat u kunt verbeteren met ons framework: Integrate, Amplify, Govern.

download_picture.png Ontvang het factsheet STEP voor Employee Master Data Management (In het Engels)

Integrate.png

INTEGRATE

Zorg voor een centraal overzicht van iedere werknemer over alle business onderdelen en HR contactpunten heen, door medewerker data vanuit diverse bronsystemen in een centrale repository te brengen. Dit is ook uitermate effectief in geval van legacy en bij een wirwar aan systemen door fusies en overnames.

Amplify.png

AMPLIFY

Faciliteer een uitgebreid dossier van iedere werknemer door een compleet en nauwkeurig organogram te bieden waarin hij of zij voorkomt, inclusief rapportagelijnen en met toegevoegde bijlagen als scans van juridische documenten, voortgangsrapportages en training certificaten.


Govern.png

GOVERN

Ga efficiënt om met organisatorische wijzigingen, promoties, nieuwe medewerkers en indiensttredingen door te vertrouwen op een centraal systeem dat alle veranderingen in het medewerker record bijhoudt en kan verspreiden naar ieder gekoppeld systeem.

MANAGE MEDEWERKER DATA DOOR U TE BASEREN OP DE FEITEN

Vind meer informatie voor de selectie van de juiste oplossing in de factsheet 'Ken uw belangrijkste asset: uw personeel'

advance_gray.png
best_gray.png
ferguson_gray.png
delta_gray.png
siemens_gray.png
napa_gray.png
rossmann_gray.png
Kellogg_gray.png
manutan_gray.png
sodimac_gray.png