menu-mob.png

Organisaties hebben vaak te maken met onnauwkeurige asset data die zich in diverse silo's bevindt. Dit verhoogt kosten aan onderhoud en resulteert in verlies en downtime, hetgeen uiteindelijk de omzet  negatief beïnvloedt. Om grote hoeveelheden fysieke assets bedrijfsbreed efficiënt te managen en zeker te zijn van uptime, moet asset informatie goed geïntegreerd, gevalideerd, gecategoriseerd en centraal bewaard zijn.

Een centrale hub voor alle asset informatie geeft organisaties de controle die ze nodig hebben om efficiënt inventaris te managen, assets te volgen, de inkoop te verbeteren en het onderhoud binnen de organisatie te stroomlijnen.

download_picture.png Ontvang het factsheet STEP voor Asset Master Data Management (In het Engels)

Search.png

ZOEKEN

Zoek snel door uw totale asset inventaris en gebruik geavanceerde eigenschappen om assets aan te wijzen die op unieke eigenschappen gebaseerd zijn zoals type, locatie, leverancier of eigenaar.

Integrate.png

INTEGREREN

Consolideer asset data vanuit verschillende databronnen in een enkele repository. Met tools om uw assets eenvoudig te uploaden, categoriseren en configureren, creëer je met STEP centraal een nauwkeurig zicht op al uw assets.


Enhance.png

VERRIJKEN

Manage assets efficient door met schone en nauwkeurige informatie te werken. Assets kunnen ook verrijkt worden door ze te linken aan producten, beeld, video's of gelocaliseerde informatie.


Control.png

CONTROLEREN

Hou het overzicht op al uw assets via het gebruiksvriendelijke STEP dashboard dat essentiële processen zoals inkoop, inventaris en onderhoud verbetert dankzij nauwkeurig en up-to-date informatie.

Forecast.png

FORECASTEN

Verlaag operationele en storage kosten door het analyseren van asset gebruik, consumptie, onderhoud en inkoop informatie.

Alle feiten op een rijtje voor het managen van asset data

Ontdek hoe u uw inkoop, distributie en inventaris optimaliseert met MDM

advance_gray.png
best_gray.png
ferguson_gray.png
delta_gray.png
siemens_gray.png
napa_gray.png
rossmann_gray.png
Kellogg_gray.png
manutan_gray.png
sodimac_gray.png