Contact
Master Data Management oplossingen voor de retail

De detailhandel heeft te maken met steeds meer concurrentie door een toename van het aantal retailkanalen en productopties. De opkomst van massaproductie heeft ervoor gezorgd dat consumenten tegenwoordig veeleisender, prijsbewuster en minder loyaal zijn. Door de economische crisis is het consumentenvertrouwen bovendien enorm afgenomen en wordt de detailhandel gedwongen tot ongekend hoge kortingen.

Om onder deze omstandigheden te kunnen overleven en groeien, moet een bedrijf goed weten wat de actuele vraag van consumenten is. Hiervoor heeft het een snelle toegang tot de juiste productgegevens nodig — basisgegevens die zich vaak in verschillende systemen en formaten bevinden, zowel in het bedrijf zelf als bij externe partners.

Digital Commerce

Hoe informatie tot business succes leidt

 

Met het STEP-platform van Stibo kunnen winkeliers hun basisgegevens veranderen in een waardevolle bron van informatie: door de productgegevens van leveranciers en dealers goed gestructureerd te verzamelen. Door deze gegevens te stroomlijnen met hun eigen marketinginformatie. En door ze consequent te verstrekken aan back-end toepassingen en toepassingen op de verkooplocatie, aan servicecenters en externe kanalen — zonder beperkingen door formaat, taal, munteenheid of fysieke opslaglocatie.

Detailhandelaren die met het STEP-platform van Stibo werken roemen de voordelen, waaronder:

  • Meer up- en cross-selling
  • Snellere introductie van nieuwe producten
  • Minder leveringsproblemen
  • Lagere opslagkosten
  • Meer effectiviteit van hun investering in enterprise search
  • Minder point-to-point-integraties tussen applicaties
  • Lagere kosten voor het beheren en opschonen van gegevens
  • Betere onderhandelingsposities bij de inkoop

Als u wilt weten hoe Stibo Systems een merkbaar verschil kan maken voor uw bedrijfsprestaties, download dan onze informatiebrochure voor de detailhandel. Als u contact wilt met een van onze medewerkers, vindt u hier onze contactgegevens.