STEP Overzicht

STEP: Verzamelen, beheren en delen van basisgegevens in de hele informatieketen

In onze huidige wereldeconomie waarin de concurrentie groot is en het beheren van gegevens cruciaal is, wenden grote namen in de markt zich tot Stibo Systems om de basisgegevens van hun artikelen te laten vastleggen en de betrouwbaarheid ervan te vergroten. 

Stibo STEP is een MDM-platform voor strategische informatie waarmee bedrijven hun basisgegevens kunnen veranderen in een waardevolle bron van informatie. STEP heeft veel functies, zoals een geavanceerde gegevensmodellering en talrijke mogelijkheden voor een efficiënte workflow. Bedrijven kunnen betere resultaten behalen en een voorsprong op de concurrentie nemen door het efficiënter verzamelen, beheren en delen van deze stamgegevens — de drie voorwaarden voor een solide informatieketen.

STEP is cruciaal voor bedrijven die hun bedrijfsprocessen willen verbeteren en hun time-to-market willen verkorten met behulp van een MDM-strategie. STEP biedt één platform voor Master Data Management (MDM), Product Information Management (PIM), Digital Asset Management (DAM) en Cross-Channel Enterprise Publishing. Met uniforme gebruikersinterfaces en voor een volledige controle over uw informatieketen. 

STEP brengt verschillende bedrijfstools onder in één consistente applicatie, zodat bedrijven hun hele productinformatiecyclus kunnen beheren, met inbegrip van: 

  • Verzamelen van ruwe stamgegevens en digitale gegevens van handelspartners en uit andere bronnen
  • Aanvullen en beheren van de gegevens op een centrale locatie
  • Correcte en consistente gegevens verstrekken door de hele onderneming
  • Goedgekeurde gegevens publiceren via de verschillende kanalen, zoals inkoop, aanvoerketen, logistiek, marketing, marktonderzoek, verkoop, distributie en klantenservice
  • Goedgekeurde elektronische catalogi of gegevens leveren aan handelspartners en datapools

Klik op de onderstaande opties om de toepassingen van STEP te leren kennen:

Ontdek hoe u met STEP de basisgegevens van artikelen in al uw systemen en processen kunt beheren, verzamelen en delen, onafhankelijk van formaat, taal, munteenheid of fysieke locatie.