Datakwaliteits-management

Actuele, consistente en juiste beschikbaarheid van gegevens uit verschillende MDM-disciplines als producten, klanten en leveranciers, vormt de basis voor zakelijk succes.

Veel bedrijven laten hun gegevens beheren door een groot aantal gebruikers in verschillende formaten, systemen en afdelingen. Er is zelden sprake van een overkoepelende verantwoordelijkheid.

Om deze heterogene omgeving onder controle te kunnen houden, zijn moderne datakwaliteitstools nodig waarmee u gegevens kunt opschonen en kunt zorgen voor een duurzaam behoud van datakwaliteit. Met het datakwaliteitsmanagement van STEP beschikt u over een intuïtief en configureerbaar gebruikersoppervlak voor data profiling, data matching, deduplication en continue monitoring.

STEP Data Quality: een geïntegreerde oplossing voor datakwaliteit

Wanneer u stamgegevens integreert zonder rekening te houden met de datakwaliteit kan dat een kostbare aangelegenheid worden. Erger nog, het kan catastrofale gevolgen hebben voor de resultaten van uw bedrijf. Het verbeteren van de datakwaliteit is dan ook allang niet meer alleen een zaak van de IT-afdeling, maar vraagt om communicatie en afstemming met de verschillende MDM-disciplines.

Ons STEP Uniform MDM-platform biedt de technologische basis om de kwaliteit van stamgegevens te optimaliseren, uniforme multichannel marketing mogelijk te maken, processen en workflows te ondersteunen en de met data governance gedefinieerde bevoegdheden, autorisaties en verantwoordelijkheden weer te geven.

Neem contact met mij op