menu-mob.png

TOm succesvol te zijn in een enorm concurrerende wereldwijde markt, moet u maximaal productief zijn en downtime minimaliseren. Dit vraagt om een duidelijke strategie voor asset management, inclusief performance monitoring, predictive maintenance en gestroomlijnde procedures voor de service en vervangingsmarkt.

De Master Data Management oplossing STEP van Stibo Systems zorgt ervoor dat alle essentiële enterprise systemen dezelfde informatie gebruiken rondom specifieke producten, assets en locaties.

1.png

Synchroniseer point solutions om betrouwbaarheid te bevorderen

STEP vergroot de betrouwbaarheid van onderdeel- en asset-kenmerken-data door hoge kwaliteit informatie te creëren en dit te synchroniseren voor al uw key software systemen, zoals:

  • ERP
  • Asset tracking
  • Predictive maintenance
  • Procurement
  • Engineering
  • Project management
2.png

Manage complexiteit

Door de ingebouwde automation en workflow mogelijkheden wordt het management van de complexe kenmerken die in uw product engineering processen gebruikt worden eenvoudig.

STEP biedt inzicht in de manier van specificatie, ontwerp en realisatie van deze onderdelen, zodat u specs en designs effectiever kunt hergebruiken tussen verschillend werk en locaties.


3.png

Voorraad verlaging

Met de mogelijkheden van STEP om uw fysieke onderdelen en machines voor al uw bedrijfsonderdelen bij te houden, kunt u in aanzienlijk minder tijd en moeite uw inventaris bijhouden.


4.png

Maximaliseer uptime en vergroot productie

Door uw processen voor het bijhouden van uw machinepark te centraliseren, minimaliseert u met STEP downtime en beheerkosten.

5.png

Bevorder analyse en besluitvorming

STEP helpt een proactieve en agile besluitvorming tot stand te brengen door inzicht te bieden op basis van real time data en niet uit te gaan van rapportages over het verleden. Door u eenvoudig informatie te laten delen in uw organisatie, zorgt het voor transparantie en vertrouwen


6.png

Profiteer van één enkel platform

STEP is de enige Master Data Management oplossing die meerdere data domeinen ondersteunt op één enkel technologie platform. Vergroot de waarde die STEP biedt door product data met andere essentiële bedrijfsinformatie te delen, zoals klant-, leverancier-, medewerker- of locatiedata.

advance_gray.png
best_gray.png
ferguson_gray.png
delta_gray.png
siemens_gray.png
napa_gray.png
rossmann_gray.png
Kellogg_gray.png
manutan_gray.png
sodimac_gray.png