menu-mob.png

Wat we doen

Wij helpen bedrijven wereldwijd om maximale waarde uit informatie te halen.

Ons Multidomein Master Data management platform gecombineerd met daaraan gerelateerde diensten helpt onze klanten om een centrale data repository te creëren in plaats van data te managen in silo's verspreid over meerdere afdelingen.

Het resultaat is betrouwbare data die automatisch gedeeld kan worden met alle systemen en individuen die deze data nodig hebben, zowel beslissers als klanten.

Ons Verhaal

1976

Stibo Systems is opgericht in 1976, als antwoord op een toenemende vraag vanuit organisaties wereldwijd om de exponentieel groeiende hoeveelheid data te managen. Steeds meer organisaties zijn zich ervan bewust dat het probleem opgelost wordt door naar de basis te gaan en Master Data Management (MDM) in te zetten.

Eerst waren wij gericht op het product data domein, maar we realiseerden ons al snel dat we een oplossing gecreëerd hadden met veel meer mogelijkheden

Vandaag

Wij zijn er trots op dat we nu de toonaangevende Multidomein Master Data Management oplossing STEP kunnen aanbieden. Wij zijn ervan overtuigd dat grensverleggende, innovatieve MDM software oplossingen het succes van het moderne zakenleven vergroten.

Met 40 jaar van continue innovatie en partnerships met toonaangevende wereldwijd opererende organisaties, zijn wij een booming technologie bedrijf met een award winnend product. We volgen een duidelijke roadmap die niet door acquisities zal worden verstoord.

Wat ons Uniek maakt

Ons award winnende platform STEP is werkelijk multidomein. Het verwerkt alles van product- en locatiedata tot klant- en medewerkerdata. U heeft slechts een oplossing nodig en, door diverse domeinen in een systeem te hanteren, behaalt hierdoor significant meer waarde uit al uw data.

one_platform.png
tree.png

Wij zijn een stabiel, privaat bedrijf met AAA-status. We werken als een stichting, wat ons de mogelijkheid geeft om een lange termijn focus te hebben op productontwikkeling en klanttevredenheid, zonder gehinderd te worden door fusies en overnames, zoals dit vaak gebeurt in onze business.

Doordat we al ruim 40 jaar bestaan en medewerkers langer dan gemiddeld bij ons werken, hebben we diepgaande kennis van een groot aantal branches. Zo kunnen we onze klanten bij vrijwel alle MDM uitdagingen helpen.

knowledge.png

Our Values

Als gevestigd en wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van master data management
met een snel groeiend team, is het belangrijk dat we kernwaardes delen.
Dit is waar wij voor staan:

Mens-gericht en eerlijk

Wij komen onze afspraken met onze klanten na en wijken daar niet van af. Wij houden ons aan onze beloftes.

Passie voor onze klanten

We meten ons succes via het succes van onze klanten.

Winnen door samenwerken en teamwork

In een steeds veranderende wereld, laten we ons motiveren door wat we als teams bereiken.

Empowered om verantwoordelijkheid te nemen en het verschil te maken

Wij geven medewerkers alle mogelijkheden om onafhankelijk te werken, enthousiast te worden over nieuwe ideeën en in alles wat we doen waarde toe te voegen, om zo te bouwen aan een slimmer Stibo Systems.

Zelfbewust maar bescheiden

Wij omarmen dynamiek en zelfvertrouwen, maar zonder arrogant te zijn.

WAT VERSTA JIJ ONDER INNOVATIE?

Dit vroegen we aan een aantal medewerkers. Luister naar wat zij hierover zeggen in deze korte video.

500+

medewerkers

19

vestigingen

1

platform

mogelijkheden

Waar vindt u ons?

Met ons hoofdkantoor in Aarhus, Denemarken, blijven we nieuwe kantoren openen overal ter wereld, om nog dichter bij onze klanten te kunnen zijn.

advance_gray.png
best_gray.png
ferguson_gray.png
delta_gray.png
siemens_gray.png
napa_gray.png
rossmann_gray.png
Kellogg_gray.png
manutan_gray.png
sodimac_gray.png